Βρήκαν 2 (συνταγματικά) τόξα στο ναζιστή χορηγό του Πρώτου Θέματος

Η ζωή ελαχίστων ανθρώπων συνοψίζει τόσο παραστατικά τις σχέσεις κράτους, παρακράτους, μέσων ενημέρωσης και οικονομικών ελίτ όσο αυτή του ναζιστή χορηγού της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Αναστάσιου Πάλλη.

Αντί άλλου σχολίου παραθέτουμε δυο αποσπάσματα για το βίο και την πολιτεία του:

“Ο φυγόδικος επιχειρηματίας-εφοπλιστής βρέθηκε στο προσκήνιο με την υπόθεση των παράνομων χρηματοδοτήσεων της FBB, εμπλεκόμενος στη διακίνηση μαύρου χρήματος. Υπήρξε συνεργάτης του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη και εμφανίσθηκε ως μεγαλομέτοχος της εφημερίδας «Πρωτο Θέμα».
Η πρώτη του απασχόληση ήταν στις ενοπλες δυνάμεις. Αρχικά κατατάχθηκε ως επαγγελματίας 5ετούς θητείας στην Αεροπορία. Αργότερα έγινε «οικονομικός σύμβουλος» της Μονής Βατοπεδίου, διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην Κρήτη ως μέτοχος της αγγλικής εταιρείας «Loyalward», η οποία συνδέεται με την υπόθεση της Μονής Τοπλού και την απόπειρα παραχώρησης μοναστηριακής έκτασης 26.000 στρεμμάτων σε ιδιώτες.
Μέσω δικών του εταιριών στήθηκε το «κόλπο» των ροζ τηλεφώνων μέσω Πρασίνου Ακρωτηρίου, που ζημίωσε τον ΟΤΕ κατά 4,2 εκατ. ευρώ, όπως και χιλιάδες χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα.
Αργότερα μπήκε σε ναυτιλιακές δραστηριότητες. Έγινε στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη και βρέθηκε κατηγορούμενος για τη διακίνηση κεφαλαίων από παράνομες χρηματοδοτήσεις της FBB.
Εμφανίζεται ως μεγαλομέτοχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», κατέχοντας από κοινού με τον Β. Ρέστη το 40% των μετοχών της εκδότριας εταιρίας.”

Ημερησία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι Walther 357 Magnum, πιστόλι Walther 9 mm, τέσσερα πιστόλια Glock 9 mm, τέσσερα πιστόλια Glock 0,45 (για όλα τα παραπάνω πιστόλια – συνολικά 10 – έχει εκδοθεί άδεια κατοχής πυροβόλων όπλων),

Επίσης:

-βλήμα όλμου ΠΑΟ μέσα σε μεταλλικό κουτί,
-άλλες είκοσι τέσσερις (24) διόπτρες σκόπευσης στόχου,
-μεγάλος αριθμός γεμιστήρων πυροβόλων όπλων,
-πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων,
-βαλλίστρα με διόπτρα,
-δύο (2) τόξα με μεγάλο αριθμό βελών,
-ασπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και
-μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, καρτών μνήμης και SIM , βιντεοκαμερών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών επικοινωνίας και ασυρμάτων.

Σχετικά θέματα:
Άκου φασιστάκο
Μια Νυρεμβέργη για δημοσιογράφους και επιχειρηματίες

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ