Πέντε από τις καλύτερες στιγμές του ανθρώπου που επέλεξε ο γιος του Κωνσταντίνου Μητοτάκη και αδερφός της Ντόρας για την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Το Top 5 των Fake News του αντιπροέδρου που επέλεξε προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης

1) Το παρακράτος Μαδούρο σκοτώνει εν ψυχρώ φοιτητές

Γιατί δεν ισχύει; Γιατί το βίντεο ήταν από το Πουέρτο Ρίκο (υπερπόντια κτήση των ΗΠΑ) και πιθανότατα δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.


2) Η κατάργηση των φωνηέντων

Γιατί δεν ισχύει; Είναι τραγικό ότι χρειάζεται να βάλουμε λινκ και σε αυτό το θέμα, αλλά επειδή ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το διαδίδει, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Οι απαντήσεις εδώ.


3) Άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ στους διαχειριστές του «Αγία Ζώνη ΙΙ»
https://www.youtube.com/watch?v=Xxz_Zp5owSQ
Γιατί δεν ισχύει; Γιατί ακόμη και ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε συγγνώμη.


4) Ο πρωθυπουργός είπε στα τσακίδια για την El Dorado

Γιατί δεν ισχύει; Γιατί πρέπει να είσαι πέντε χρονών (ή επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας) για να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό το μήνυμα είναι φτιαγμένο στο Photoshop. Και φυσικά η ΝΔ το ήξερε όταν έβαζε τον Άδωνι να το διαδώσει.


5) Ο Γραμμένος είναι ο Πιτσιρίκος

Γιατί δεν ισχύει; Ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε γνωρίσει προσωπικά τον Πιτσιρίκο κατά τη διάρκεια συνέντευξής. Παρόλα αυτά επέλεξε να “στοχοποιήσει” το Σπύρο Γραμμένο για ένα tweet του Πιτσιρίκου – το νόημα του οποίου όλοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ