Πέντε από τις καλύτερες στιγμές του ανθρώπου που επέλεξε ο γιος του Κωνσταντίνου Μητοτάκη και αδερφός της Ντόρας για την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Το Top 5 των Fake News του αντιπροέδρου που επέλεξε προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης

1) Το παρακράτος Μαδούρο σκοτώνει εν ψυχρώ φοιτητές

Γιατί δεν ισχύει; Γιατί το βίντεο ήταν από το Πουέρτο Ρίκο (υπερπόντια κτήση των ΗΠΑ) και πιθανότατα δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.


2) Η κατάργηση των φωνηέντων

Γιατί δεν ισχύει; Είναι τραγικό ότι χρειάζεται να βάλουμε λινκ και σε αυτό το θέμα, αλλά επειδή ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το διαδίδει, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Οι απαντήσεις εδώ.


3) Άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ στους διαχειριστές του «Αγία Ζώνη ΙΙ»
https://www.youtube.com/watch?v=Xxz_Zp5owSQ
Γιατί δεν ισχύει; Γιατί ακόμη και ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε συγγνώμη.


4) Ο πρωθυπουργός είπε στα τσακίδια για την El Dorado

Γιατί δεν ισχύει; Γιατί πρέπει να είσαι πέντε χρονών (ή επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας) για να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό το μήνυμα είναι φτιαγμένο στο Photoshop. Και φυσικά η ΝΔ το ήξερε όταν έβαζε τον Άδωνι να το διαδώσει.


5) Ο Γραμμένος είναι ο Πιτσιρίκος

Γιατί δεν ισχύει; Ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε γνωρίσει προσωπικά τον Πιτσιρίκο κατά τη διάρκεια συνέντευξής. Παρόλα αυτά επέλεξε να “στοχοποιήσει” το Σπύρο Γραμμένο για ένα tweet του Πιτσιρίκου – το νόημα του οποίου όλοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ