Μετά από την επιτυχημένη προβολή στο Λέστερ, το ντοκιμαντέρ THIS IS NOT A COUP, θα προβληθεί στις Βρυξέλλες την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, παρουσία του δημιουργού Άρη Χατζηστεφάνου.

Η πρώτη προβολή έγινε την Τετάρτη 23/11 στις 1800 (De Montfort University, Clephan Building, Room 2.13) στο πλαίσιο του 7ου DocFilm Festival του Λέστερ.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το MEDIA DISCOURSE GROUP, το Leicester Media School (De Montfort University) και το DIGITAL NETWORKS AND COMMUNICATION RESEARCH CLUSTER, School of Media, Communication and Sociology (University of Leicester). Την εκδήλωση στήριξε επίσης το LEICESTER PEOPLE’S UNIVERSITY και το RADICAL FILM NETWORK.

Η προβολή στις Βρυξέλλες γίνεται στις 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του 17ου Φεστιβάλ Cinéma d’Attac που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 27 Νοεμβρίου στον Κινηματογράφο Le Botanique (Rue Royale 236, Bruxelles 1210).

Το ντοκιμαντέρ, που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ Χαλκίδας έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μεταδίδεται ήδη από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.