Το This is not a coup στην Εφημερίδα των Συντακτών

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου η Εφημερίδα των Συντακτών παρουσιάζει στους αναγνώστες της ένα DVD με το ντοκιμαντέρ This is not a coup – την τέταρτη παραγωγή από τους δημιουργούς του Χρεοκρατία, Catastroika και Fascism Inc.

Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στις προβολές σε Λονδίνο, Βρυξέλλες, Γενεύη, Ζυρίχη, Λευκωσία αλλά και στην Φρανκφούρτη, όπου προβλήθηκε μπροστά στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Οι προβολές εκτός Ελλάδας συνεχίζονται ξεκινώντας στις 22 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες ενώ τον Οκτώβριο θα προβληθεί σε Παρίσι, Μόναχο και Βερολίνο (το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες στη διεύθυνση thisisnotacoup.com).

Όπως κάθε φορά οι συμπαραγωγοί μας, στους οποίους οφείλουμε κάθε μας ντοκιμαντέρ, έχουν λάβει κωδικούς για να το παρακολουθήσουν δωρεάν στο Ιντερνετ (εάν σε κάποιους δεν έφτασαν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας).

Όσο για το διάστημα μέχρι την κυκλοφορία από την Εφημερίδα των Συντακτών ετοιμάζουμε αρκετά τρέιλερ που θα συζητηθούν με ανθρώπους που παρακολούθησαν από την πρώτη γραμμή τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και την επιβολή ενός ακόμη μνημονίου.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ