This is not a coup

Το THIS IS NOT A COUP στη Λάρισα

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια ενεργού παρουσίας στα δρώμενα της πόλης, διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ “This is not a coup” του Άρη Χατζηστεφάνου, τη Δευτέρα 5/12/2016, στις 20.30, στο Χατζηγιάννειο.

Το ντοκιμαντέρ “This is not a coup” κέρδισε το πρώτο βραβείο μεγάλου μήκους στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Χαλκίδας. Παρακολουθεί τις παρεμβάσεις της ΕΚΤ σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα. Γνωστοί πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των οικονομικών πραξικοπημάτων περιγράφουν τις διασυνδέσεις της ΕΕ με μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες.

Για άλλη μια φορά μοναδικός χορηγός του ντοκιμαντέρ υπήρξαν οι ίδιοι οι θεατές, που συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα crowd-funding στην Ευρώπη. Το σενάριο είναι του Αρη Χατζηστεφάνου, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ του Άρη Τριανταφύλλου. Ο Θάνος Τσάντας επιμελήθηκε το post production και ο Λεωνίδας Βατικιώτης την επιστημονική επιμέλεια. Η μουσική είναι του Ερμή Γεωργιάδη.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ