Η κυβέρνηση έκοψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ερώτηση της εφημερίδας Πριν στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Το Πριν ενοχλεί και γι’ αυτό «κόβεται»

Πηγή: prin.gr
Η κυβέρνηση έκοψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ερώτηση της εφημερίδας Πριν στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Και αυτό παρότι είχαν γίνει από την πλευρά της εφημερίδας όλες οι αναγκαίες διαδικασίες.

Έτσι στον δημόσιο λόγο, για ακόμα μία φορά δεν υπήρξε ούτε μια μικρή χαραμάδα έκφρασης που να θέτει με κριτικό τρόπο στην ατζέντα ζητήματα των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Παρακάτω η ερώτηση που θα κατέθετε το Πριν στον Α. Τσίπρα, προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:

«Σε αυτή την πόλη που βρίσκεστε, πριν από λίγο καιρό αστυνομικοί έψαχναν μέσα στη νύχτα να συλλάβουν ανθρώπους που αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών λαϊκών οικογενειών. Έψαχναν μέσα στα σπίτια τους.

Εσείς ο ίδιος πριν λίγα χρόνια λέγατε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Με δεδομένο το ότι όλη η κοινωνία θέλει να προστατευθεί η λαϊκή κατοικία και να σταματήσουν οι διώξεις σε όσους την υπερασπίζονται, γιατί η κυβέρνηση διευκολύνει τις τράπεζες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς; Γιατί προχωρά σε διώξεις όσων αγωνίζονται για τα λαϊκά δικαιώματα;»

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ