Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. σε διεθνές φεστιβάλ στη Μαδρίτη

Το ντοκιμαντέρ Φασισμός Α.Ε., θα συμμετάσχει στο διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ DOCUMENTAMADRID 2015, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου στη Μαδρίτη.

Το ντοκιμαντέρ θα διαγωνιστεί για το βραβείο του καλύτερου Ντοκιμαντέρ ανάμεσα σε μια σειρά άλλες μη μυθοπλαστικές δημιουργίες από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην Ισπανία.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανωτών το φεστιβάλ, έχει σαν αποστολή “να υποστηρίξει και να διαδώσει τον μη-μυθοπλαστικό κινηματογράφο σαν αντανάκλαση των διαφορετικών κοινωνικών, πολιτισμικών, οικονομικών, καλλιτεχνικών, περιβαλλοντικών και τεχνολογικών πραγματικοτήτων, που υπάρχουν στον πλανήτη μας. Η επιλογή των έργων βασίστηκε αποκλειστικά σε ποιοτικά κριτήρια προκειμένου να δώσει μια πολύπλευρη, διεπιστημονική θεώρηση της παγκόσμιας πραγματικότητας.”

Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε έχει λάβει το βραβείο Youth Jury, του Διεθνούς φεστιβάλ ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Νάπολης, καθώς και το βραβείο έρευνας στο διεθνές φεστιβάλ του Ναδόρ, στο Μαρόκο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ