Θυμούνται οι «άριστοι» της ΝΔ το πτυχίο της καθαρίστριας;

Με 15 χρόνια κάθειρξης είχε τιμωρήσει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας μια 51χρονη καθαρίστρια η οποία πριν από 20 χρόνια είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου.

Το «έγκλημά» της ήταν ότι δήλωσε πως είχε τελειώσει την ΣΤ τάξη δημοτικού ενώ είχε τελειώσει την Ε τάξη, προκειμένου να βελτιώσει λίγο τη μισθολογική της κατάσταση..

Τώρα βέβαια που αποκαλύφθηκε ότι στέλεχος της ΝΔ παρουσίασε πλαστό μεταπτυχιακό, το κόμμα του γιου του Μητσοτάκη και αδερφού της Ντόρας Μπακογιάννη, κάνει την πάπια.

Αποτελεί μνημείο πολιτικής αλητείας και προσβολής της νοημοσύνης μας η απάντηση που έδωσε ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς προκειμένου να μην απαντήσει στις καταγγελίες.

Απολαύστε την…

«Ας καταλάβει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εκτεθειμένες – και στη δημόσια διοίκηση – είναι οι δικές τους επιλογές. Είναι, άλλωστε, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε τον έλεγχο γνησιότητας των πτυχίων, αλλά και των εγγράφων των υπηρεσιακών φακέλων των δημοσίων υπαλλήλων. Και είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που όχι μόνο σταμάτησε τον έλεγχο, αλλά έδωσε ταυτόχρονα και τη δυνατότητα σε επίορκους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκαν το λάθος τους, ας συνεχίσουν τους ελέγχους γνησιότητας όλων των δικαιολογητικών των υπαλλήλων του Δημοσίου, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε ξεκινήσει. Είναι ο μόνος τρόπος να δείξουν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα για τους φακέλους κομματικών φίλων και συγγενών, που καθημερινά διορίζουν»

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ