θανάσης Πακωνσταντίνου

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η δικαιοσύνη εκτός από ταξική είναι πλέον και τοξική (video)

Τις σκέψεις του για τους «συστημικούς» δολοφόνους και παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι και τους «φτωχοδιάβολους» εξέφρασε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Κατράκειο.

«Βλέπουμε τους συστημικούς τύπου σαν τον Λιγνάδη, τον άλλο που σκότωσε τον Ζακ, σαν τον Κορκονέα να πέφτουν στα πούπουλα και βλέπουμε από την άλλη μεριά αντισυστημικούς φτωχοδιάβολους σαν το Μιχαηλίδη, σαν τον Καλαϊτζή, και ακόμη και μετανάστες, πρόσφυγες, που επειδή δεν υπάρχουν και κοινωνικές ομάδες να τους υποστηρίξουν, υφίστανται την κρατική καταστολή».

Ο γνωστός τραγουδιστής καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που του ζητούσε να συνεχίσει επεσήμανε ότι «έχουμε ένα καθεστώς που μας πατάει κάτω» και συμπλήρωσε ότι η «δικαιοσύνη πέρα από ταξική που ήταν πάντα είναι πλέον και τοξική».

Το video από τη συναυλία είναι του Θωμά Αχταρίδη.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι ο καταδικασμένος για βιασμούς παιδιών, πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, κυκλοφορεί ελευθερος.

Όπως αναφέρει η ΕΦ.ΣΥΝ «στην πρεμιέρα της εξαιρετικής παράστασης «Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, με τους Θάνο Λέκκα, Δήμητρα Βλαγκοπούλου και Βασίλη Μαγουλιωτη… ανακοίνωση διάβασε στο τέλος της παράστασης, με όλους τους συντελεστές επί σκηνής, ο Βασίλης Μαγουλιωτης. Μαζί ύψωσαν και πανό «Βιαστής Είναι».

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ