Μια μεγάλη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στο πανεπιστήμιο SOAS του Λονδίνου, με αφορμή την παρουσίαση της νέας παραγωγής ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, από τους δημιουργούς του Debtocracy και του Catastroika.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Επιστρέφει ο φασισμός στην Ευρώπη;», που διοργανώνει η Αντιφασιστική Δράση για την Ελλάδα (AAfG) θα μιλήσουν ο γνωστός συγγραφέας Tariq Ali, ο Dr Jim Wolfreys, Senior Lecturer στο King’s College και ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, το οποίο αναζητά τις διασυνδέσεις οικονομικών συμφερόντων με την άνοδο της άκρας δεξιάς και του φασισμού από την εποχή του μεσοπολέμου μέχρι τις ημέρες μας.

Όπως και τα δυο προηγούμενα ντοκιμαντέρ, τα οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε στηρίζεται αποκλειστικά στην χρηματοδότηση από το κοινό και θα διανέμεται δωρεάν χωρίς κανέναν περιορισμό στη χρήση και την αναμετάδοση.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ωστόσο η Αντιφασιστική Δράση για την Ελλάδα παροτρύνει τους συμμετέχοντες να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε ποσό διαθέτουν στην εκδήλωση. Μεγάλο μέρος των δωρεών θα διατεθεί για την ενίσχυση του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Εάν σχεδιάζετε να παραβρεθείτε, θα πρέπει να «κλείσετε» δωρεάν ένα εισιτήριο εδώ

Παρακαλείστε επίσης να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας στην εκδήλωση. Η έκδοση εισιτηρίων ξεκινά το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί μέχρι την εξάντλησή τους.

Πληροφορίες

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 15:30 – 18:30
SOAS University of London
Khalili Lecture Theatre
Thornhaugh Street
Russell Square
London WC1H 0XG

Facebook event
 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χ)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

CLOSE
CLOSE