Στη συναυλία της πρώτης μέρας του Φεστιβάλ Πολιτιστικών Ομάδων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών θα συμμετάσχουν τα Υπόγεια Ρεύματα την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 21:00.

Μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβουν οι: Υπεραστικοί, ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΞΩΤΙΚΑ,Τα Ορκ Της Ραφήνας, Νικόλας RAZASTARR X Dj FOGGE D.

Το φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τις Πολιτιστικές Ομάδες της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια. Θα γίνει το τριήμερο 31 Μαΐου με 2 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη (μπροστά από τη Δ’ ΦΕΠΑ).

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δρώμενα, που προάγουν τον πολιτισμό, όπως τον αντιλαμβάνονται τα μέλη των Πολιτιστικών Ομάδων, κόντρα σε όσα προάγει η κυρίαρχη αντίληψη. Η προσπάθεια αυτή γίνεται αλληλέγγυα και αυτοοργανωμένα, τόσο από οικότροφους και μη – μέλη των ομάδων, που το οργανώνουν και το στηρίζουν, όσο και από καλλιτέχνες, οι οποίοι δείχνουν την στήριξή τους και έρχονται αφιλοκερδώς. Περιλαμβάνει, επίσης, συζητήσεις, περίπτερα ενημέρωσης, παιδικό πρόγραμμα, βιβλιοπωλείο και εκθέσεις φωτογραφίας.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που σκοπό έχει να κοινωνικοποιήσει τον χώρο των εστιών και να αναδείξει ότι οι συλλογικές και από τα κάτω προσπάθειες μπορούν να αποτελέσουν μια ουσιαστική και δημιουργική φωνή αντίδρασης στη σύγχρονη εκμεταλλευτική πραγματικότητα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 στις 21:00
στην Πανεπιστημιούπολη – Δ’ ΦΕΠΑ (είσοδος από Ταξίλου ή Ου.Πάλμε)
Είσοδος δωρεάν

CLOSE
CLOSE