Τα ιδιωτικά τρένα της Αγγλίας πιο ακριβά και από υπερατλαντικές πτήσεις

Το ταξίδι με τρένο από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ είναι πλέον ακριβότερο από ό,τι ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’επιστροφής από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη.

Αυτό ανακάλυψε η δημοσιογράφος Martha Kelner, που αναγκάστηκε να πληρώσει 338 λίρες για ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Μάντσεστερ.

Η Kelner απευθύνθηκε μέσω Twitter στην εταιρεία Virgin Trains, στην οποία ανήκει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, τονίζοντας ότι θα έδινε λιγότερα χρήματα αν πετούσε για Νέα Υόρκη.

Μια πτήση για τη Νέα Υόρκη με έκδοση εισιτηρίου την τελευταία στιγμή θα κόστιζε 257 λίρες. Την ίδια ώρα το εισιτήριο για το Μάντσεστερ κόστισε 338 λίρες.

Η εταιρεία Virgin Trains ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της μπορούν να ταξιδέψουν από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ ακόμη και με 23 λίρες, αν κλείσουν εκ των προτέρων και για συγκεκριμένες στιγμές το εισιτήριο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η πλειονότητα των επιβατών πληρώνουν λιγότερα από όσα η Kelner, η οποία θα μπορούσε να έχει πληρώσει πολύ λιγότερα αν είχε κλείσει το εισιτήριό της εκ των προτέρων.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ