δημοφιλέστερα κείμενα INFO-WAR 2022

Τα 10 δημοφιλέστερα του INFO-WAR για το 2022

10. Πλατινένιο Ιωβηλαίο: We are not amused

Αρκετοί θεωρούν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μια καλοκάγαθη γιαγιάκα που εργαζόταν στον κλάδο του βρετανικού τουρισμού. Σε αρκετές από τις πρώην βρετανικές αποικίες όμως τη θυμούνται ως την προσωποποίηση ενός φριχτού καθεστώτος.

ελισάβετ βασίλισσα ιωβηλαίο αποικίες κοινοπολιτεία σκλάβοι μοναρχία

9. Οι Pink Floyd δεν υπάρχουν πια

Αναρωτιόμαστε εάν μπορούν να υπάρχουν Pink Floyd χωρίς τον Ρότζερ Γουότερς κι ο Ρότζερ Γουότερς χωρίς τους Pink Floyd. Και για να απαντήσουμε θυμόμαστε παλαιότερα σχόλια όλων των πλευρών για άλλους πολέμους.

pink floyd

8. Ουκρανία: Το παιχνίδι της υποκρισίας

Παρακολουθούμε έναν πόλεμο προπαγάνδας και αντιπροπαγάνδας, παίζοντας παιχνίδια λογικής με φόντο την Ουκρανία και την Κούβα.

Ουκρανία whataboutism

7. Lidl: Γερμανικός καπιταλισμός

Παίρνουμε το καλάθι μας και ψωνίζουμε ιστορίες από τα Lidl, όπως το γιατί η γερμανική εταιρεία έλαβε το παρατσούκλι «η Στάζι των σούπερ-μάρκετ».

lidl

6. Το Make the economy scream δωρεάν στο ίντερνετ

H προσωπική περιπλάνηση του Άρη Χατζηστεφάνου, από την Ελλάδα στις παραγκουπόλεις του Καράκας και από τα σύνορα της Κολομβίας πίσω στην Ευρώπη, δωρεάν στο ίντερνετ.

Make the Economy Scream

5. Μετά την Ουκρανία έρχεται το «ιππικό» των ΗΠΑ

Μοιραζόμαστε μερικές σκέψεις για την ιμπεριαλιστική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σκέψεις οι οποίες μπορεί να μην συνδέονται μεταξύ τους και ενδεχομένως να μην είναι και κομβικής σημασίας.

lng σχιστολιθικό αέριο

4. Οι σχέσεις της οικογένειας Καϊλή με Γεωργιάδη και ΝΔ

Μετά την είσοδο της βελγικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή αρκετοί σχολίασαν ότι η αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου βρισκόταν σε τροχιά προσέγγισης με τη Νέα Δημοκρατία.

εύα καϊλή

3. Η αλά Ελληνικά «Μεγάλη παραίτηση» των εργαζομένων στον τουρισμό

Πίσω από το λούστρο της πολυτέλειας στη Μύκονο και τη Σαντορίνη κρύβονται εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι κάθε ειδικότητας οι οποίοι λιώνουν από την υπερεντατικοποίηση, βιώνοντας άθλιες συνθήκες εργασίας.

τουρισμό εργαζόμενοι παραίτηση συνθήκες εργασίας ελλείψεις

2. Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές μεταφέρουν αυτή τη στιγμή ρωσικό πετρέλαιο

Ανάμεσα στα τάνκερ που μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο στις αγορές της Δύσης από την αρχή της εισβολής, είναι και ορισμένα συμφερόντων Ελλήνων εφοπλιστών.

Αλαφούζος

1. Άλλο ένα «βραβείο ματαιοδοξίας» για τη σχολή του Α. Γεωργιάδη, «Ελληνική Αγωγή»

Η «σχολή» του Άδωνι Γεωργιάδη μας ενημέρωσε με υπερηφάνεια ότι βραβεύτηκε ως «Καλύτερος Πάροχος Εκπαίδευσης Αρχαίας Ελληνικής 2022 – Νοτιοανατολική Ευρώπη». Πόσο αληθινό είναι, όμως, αυτό το βραβείο;

ελληνική αγωγή άδωνις γεωργιάδης ευγενία μανωλίδου βραβείο ματαιοδοξίας corporatevision αρχαία ελληνικά
inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ