Ελληνοφρένεια συζητά με φοιτητή που συνελήφθη έξω από το σπίτι του

Συζήτηση Ελληνοφρένειας με τον φοιτητή που συνελήφθη έξω απ’το σπίτι του

Πηγή: Ελληνοφρένεια
Η Ελληνοφρένεια επικοινωνεί με τον φοιτητή που συνελήφθη έξω από το σπίτι του κατηγορούμενος για επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Στο ενσωματωμένο βίντεο μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνομιλία. Στο κείμενο μεταφέρονται μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

«Εννιά η ώρα λοιπόν παρκάρω, μιλούσα με την αδερφή μου στο τηλέφωνο ξαφνικά σκάει ένα αυτοκίνητο βγαίνει απέξω ένας άντρας. Λέω Δέσποινα μάλλον είναι εδώ πέρα η ασφάλεια είναι αυτή μάλλον, περίμενε θα τα πούμε μετά. Σκάνε και άλλοι άντρες της ασφάλειας και μου λένε θα σου κάνουμε έλεγχο. Μου κάνουν έλεγχο, μου κάνουν έλεγχο στο αμάξι με βγάζουν από το αμάξι με βάζουν στο αμάξι, μου βάζουν χειροπέδες.

Λεωφόρος Αλεξάνδρας ΓΑΔΑ. Πάω πάνω δεν μου λένε γιατί. Λέω θέλω να μιλήσω με δικηγόρο, μου αρνείται αυτό το δικαίωμα, να μιλήσω με δικηγόρο. Θέλω να μιλήσω με ένα οικείο πρόσωπο από το οικογενειακό μου περιβάλλον, θα έχουν πανικοβληθεί η άνθρωποι, θέλω να ενημερώσω που είμαι. Δεν έμαθα τον λόγο. Τον λόγο τον έμαθα όταν έγινε η σύλληψη. Είμαι εξίμιση ώρες μέσα στην ΓΑΔΑ.

Μετά την σύλληψη, ζητάω να μιλήσω με δικηγόρο και μου λένε όχι.

Το πρωί ξυπνάω κατά τις 7μιση οχτώ, εντάξει δεν περνάει και η ώρα, άλλο κομμάτι αυτό. Έρχεται ένας αστυνόμος της ασφάλειας «του λέω θέλω δικηγόρο τώρα»

Μου λέει φίλε δωσ’ μου το τηλέφωνο της μάνας σου. Του λέω τι έγινε. Μου λέει θα μπούμε σπίτι σου. Λέω παιδιά δεν θα μπείτε στο σπίτι μου αν δεν μιλήσω με δικηγόρο, έχετε ένταλμα; Μου λέει φιλαράκι ποιο ένταλμα τώρα;

Τι έγινε τώρα; Γίνεται όλο το σκηνικό, μπήκανε στο σπίτι μου παρουσία εισαγγελέα, μάλλον χρησιμοποίησαν τα κλειδιά μου. Ήταν η γιαγιά μου μέσα η οποία έπαθε έναν πανικό. Μόνη της. 86 χρονών. Έψαξαν όλο το σπίτι κάναν άνω κάτω το δωμάτιό μου και όταν τελείωσε όλο αυτό πήραν τηλέφωνο την μάνα μου. Απ’το σταθερό μας. Εκείνη την στιγμή μαθαίνει η μάνα μου ότι έχω συλληφθεί, εκείνην την στιγμή αφού έχουν μπει στο σπίτι. Αφού έχει φρικάρει η γιαγιά μου, έχει πάθει τους πανικούς του αιώνα. Πάλι καλά δηλαδή γιατί είναι και μεγάλη γυναίκα, αν είναι δυνατόν. Και μπαίνει μέσα η μάνα μου και παρατηρεί ότι έχει ψαχτεί το σπίτι μέσα. Και λέει η μάνα μου, ψάξατε το σπίτι; Και λένε αυτοί, ναι ρίξαμε μια ματιά…

Και μετά γράψανε ότι έγινε η έρευνα παρουσία μου…

Οι δικηγόροι με βρήκανε μετά στο δικαστήριο κατευθείαν, είδα τον δικηγόρο μου μετά από 17 ώρες.»

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ