Γιώργος κυρίτσης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποστάσεις Κυρίτση από τον ανεμβολίαστο Πολάκη

Σαφείς αποστάσεις από τις αντι-επιστημονικές και επικίνδυνες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, κρατά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.

«Μπορώ να σας πω από θέσης και αρχής ότι τον ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, με τα νοσοκομεία και την πανδημία, τον εκπροσωπεί ο Ανδρέας Ξανθός» σημείωσε ο βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση αλλά και σειρά επιστημόνων καλούσαν χτες τον Τσίπρα να τοποθετηθεί επισήμως για τις δηλώσεις Πολάκη, οι οποίες όπως φαίνεται προκάλεσαν ισχυρές αντιδράσεις και στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όμως δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού του, οι οποίες αντιγράφουν σχεδόν κατά λέξη προηγούμενες θέσεις του ακροδεξιού Βελόπουλου. Άλλα στελέχη, όπως η Ρένα Δούρου, προσπαθούσαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ελπίζουμε η… ψεκαθηρία ορισμένων βουλευτών και συνοδοιπόρων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τις παλινωδίες της κυβέρνησης σχετικά με τις ηλικίες χορήγησης των εμβολίων, για να πετύχουν μικροπολιτικά οφέλη να τερματιστεί εδώ.

Α.Χ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ