Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου από την υπό ίδρυση Κίνηση για τον Τερματισμό της Τουρκικής Εισβολής στη Συρία, Αλληλεγγύη στους Κούρδους και τον Συριακό λαό, Ειρήνη και Ασφάλεια στην Α. Μεσόγειο.

Το Δελτίο Τύπου αφορά Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στον 3ο όροφο της ΕΣΗΕΑ.

Δελτίο Τύπου

Συνέντευξη τύπου της υπό ίδρυση Κίνησης για τον Τερματισμό της Τουρκικής Εισβολής στη Συρία, Αλληλεγγύη στους Κούρδους και τον Συριακό λαό, Ειρήνη και Ασφάλεια στην Α. Μεσόγειο

Αύριο Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019, στις 12 πμ στον 3ο όροφο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) θα δοθεί συνέντευξη τύπου της υπό ίδρυση Κίνησης, παρουσία αντιπροσωπείας του PYD και των Κούρδων στην Αθήνα.

Θα δημοσιοποιηθεί κείμενο με υπογραφές ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, με στήριξη πριν απ’ όλους από τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο, και θα συζητηθούν δράσεις ανθρωπιστικού, πολιτιστικού και πολιτικού χαρακτήρα στο επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τον τερματισμό της τουρκικής εισβολής στην πολύπαθη Συρία και της ανθρωπιστικής καταστροφής μ’ επίκεντρο τις περιοχές των Κούρδων, που τη συνοδεύει.

Σας περιμένουμε.

Αθήνα, 21.10.2019