Συνεχίζει την πρόκληση απέναντι στη δημοκρατία η Διαμαντοπούλου

Μετά τη μεγαλειώδη γκάφα της να χρησιμοποιήσει παραποιημένη έκφραση του Ισοκράτη, που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε ακροδεξιά και φιλοφαιστικά site, η πρώην υπουργός παιδείας του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προσβάλλει την ελευθερία και την ισότητα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Αναρτώντας εκ νέου το ψεύτικο ρητό που λέει «Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας», η Διαμαντοπούλου σημειώνει ότι «Η παραπάνω φράση» (δηλαδή ότι η πολύ ελευθερία και ισότητα είναι εχθρός της δημοκρατίας) «αποτυπώνει δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό τη σημερινή πραγματικότητα».

Με τη δεύτερη παρέμβασή της η πρώην υπουργός επιβεβαιώνει ότι η αντιδημοκρατική σκέψη της έχει βαθιές ρίζες και δεν οφείλεται σε κάποιου είδους παρανόηση.

Υπενθυμίζεται ότι η ψεύτικη ρήση είχε αποκαλυφθεί από το 2008 αλλά η αντιληπτική ικανότητα της πρώην υπουργού μάλλον δεν επαρκούσε εκείνη την εποχή.

Παρά το γεγονός όμως ότι εμμένει στην αρχική της ανάρτηση, φρόντισε να απομακρύνει τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την κεντρική εικόνα του προφίλ της.

Στη θέση της τοποθέτησε ένα έργο του Τσόκλη που θυμίζει απελπιστικά τη σημερινή εικόνα του… ΠΑΣΟΚ.

13339701_10154454608227345_4014001854252483784_n

Θα πρέπει βέβαια να θυμίσει κάποιος στην πρώην υπουργό ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει και άλλα ενδιαφέροντα έργα. Αυτά με τις πέτρες…

Α.Χ

Πάντως οι αναρτήσεις στην πρώτη και δεύτερη γκάφα της Διαμαντοπούλου έδωσαν την ευκαιρία για ξεκαρδιστικά σχόλια.

Capture

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ