Την Πέμπτη 1 Μαρτίου το six d.o.g.s προσκαλεί σε ένα μοναδικό double bill: Dustbowl και Dark Rags θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί.

Οι πρώτοι έρχονται με φόρα από το αξέχαστο live τους με τους Dream Syndicate το Νοέμβριο και την κυκλοφορία του καθοριστικού άλμπουμ τους «The Great Fandango». Οι δεύτεροι φέρνουν ένα επίσης επιβλητικό άλμπουμ στις αποσκευές τους, το «Paranoia Blues», αλλά και νέο υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

THE DARK RAGS
Οι Dark Rags είναι ένα Garage/Punk rock ‘n’ roll συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν τον Μάιο του 2010 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα EP, ένα single και δυο LPs που τους έχουν αναδείξει ώς ένα από τα καλύτερα σχήματα του είδους τους.

Οι μουσικές τους επιρροές εκτείνονται από το garage/punk των 60’s και το Νέο-Υορκέζικο punk Rock ‘N’ Roll των 70’s έως τη σκηνή της garage αναβίωσης της Αυστραλίας της δεκαετίας του 80 καθώς και τα σύγχρονα συγκροτήματα του είδους. Οι Dark Rags κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, να παίζουν απλό και straight forward rock’n’roll. Αυτή την περίοδο προετοιμάζονται για την ηχογράφηση του 3ου τους άλμπουμ, υλικό από το οποίο ήδη έχει προστεθεί στο live set της μπάντας.

DUSTBOWL
Οι Dustbowl δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2006, με επιρροές από την Americana ψυχεδελική σκηνή. Είναι το πρώτο underground συγκρότημα που έπαιξε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 21:00
στο Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Είσοδος: 5 ευρώ