Σβήνουν τα ίχνη του Δημάδη από φιλικό site του Ν.Παπά

Την εποχή που ο Στάλιν έσβηνε από τις φωτογραφίες τους παλιούς του συνεργάτες θυμίζει το site Periodista, το οποίο αφαίρεσε όλα τα κείμενα του συνεργάτη του Θ.Δημάδη.

Το Periodista, που χαρακτηρίζεται στην δημοσιογραφική αγορά ως το πιο φιλικό προς τον Ν.Παπά site του ελληνόφωνου Ιντερνετ, παρουσίαζε κάποτε με τυμπανουκρουσίες τη συνεργασία του με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Όπως χαρακτηριστικά έγραφαν “Μια σημαντική συνεργασία ξεκινάει σήμερα για το Periodista.gr. Στην ομάδα μας εντάσσεται ο γνωστός, έγκυρος δημοσιογράφος και εξαίρετος ανταποκριτής στις ΗΠΑ, Θάνος Δημάδης”.

Αν αναζητήσετε σήμερα τα συγκεκριμένα άρθρα θα διαπιστώσετε ότι έχουν διαγραφεί από το site… αλλά όχι και από τη “μνήμη” της Google όπου και τα εντοπίσαμε.

Το ερώτημα είναι τι μεσολάβησε και έσπασε ο αρραβώνας με την επικοινωνιακή παρέα του Ν.Παπά, πριν ο Δημάδης εντοπιστεί με περούκα να παρακολουθεί τον υπουργό.

dim

dimadis

Και άλλη μια υπενθύμιση: Πριν απο χρονια οταν ο Δημάδης, όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοί του στον ΣΚΑΙ, ένιωσαν συντονισμένα την εσωτερική ανάγκη να επιτεθούν συντεταγμένα στο ντοκιμαντέρ Debtocracy, μας είχε κατηγορήσει για απλοϊκή, ειδεχθή και επικίνδυνη σκέψη.

Δικαίωμά του. Όλοι οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι το έκαναν.

Μεταξύ άλλων όμως μας κατηγορούσε ότι θέλουμε να στέλνουμε σε άλλους το λογαριασμό. “Κάποιος άλλος πληρώνει για εμάς” έγραφε χαρακτηριστικά.

Περίεργα παιχνίδια παίζει η μοίρα με τους λογαριασμούς.


Άρης Χατζηστεφάνου

*Απαντώντας σε όσους σχολίασαν την απομάκρυνση των άρθρων του Θ.Δημάδη, το Periodista του Δ.Μπεκιάρη σημειώνει ότι έτσι συμβαίνει με όσους χάνουν τη στήλη τους στο site και απείλησε ότι γνωρίζει πολύ καλά όσους άσκησαν κριτική και… «θα τα πούμε σύντομα».

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ