Ελληνοφρένεια συζητά με φοιτητή που συνελήφθη έξω από το σπίτι του

Στοχευμένη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ στον δημοσιογράφο Χ.Αβραμιδη

Θύμα στοχευμένης αστυνομικής βίας έπεσε ο δημοσιογράφος Χ.Αβραμιδης. Όπως καταγγέλει, αστυνομικοί τον αναγνώρισαν και τον απομόνωσαν από τους υπόλοιπους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, για να τον προπυλακισουν και να τον χτυπησουν.

Το παρακάτω κείμενο είναι το μήνυμα που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook.

“Μόλις με έπιασε η αστυνομία μπροστά σε όλους τους δημοσιογράφους παρά την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας.Τραβούσα βίντεο, έναν έλεγχο στοιχείων. Με έβαλαν να κλείσω το κινητό, με οδήγησαν πίσω από τα ΜΑΤ και με περικύκλωσαν. Μου φώναζαν, με ρώτησαν αν είμαι ο “φίλος τους ο Αβραμίδης ο γνωστός”.

Όταν μου φώναζαν τους είπα να μην το κάνουν γιατί μπορώ και εγώ να φωνάξω. Ένας ασφαλιτης μου είπε “Σε γ****ε κιόλας απ’τον κ**ο αν θέλουμε” και με κλώτσησε στο καλάμι. Στη συνέχεια παρενέβη κόσμος που βρισκόταν εκεί & δημοσιογράφοι και αφέθηκα ελεύθερος.VID 2 Με κρατά βίαια η αστυνομία και εμποδίζει τη δημοσιογραφική κάλυψη (είμαι αυτος με την κόκκινη μάσκα ανάμεσα σε ασφαλιτες)Δημοσιογράφοι προσπαθούν να καταγράψουν, μα ασφαλιτες τους παρεμποδίζουν ξανά.Ελληνική Αστυνομία τι θα γίνει με τους τραμπούκους σας; Περισσότερα σε λίγο”.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ