άδωνης γεωργιάδης καρασούλας νεοναζί
Δεξιά ο Διαμαντής Καρασούλας. Αριστερά πρώην πωλητής αντισημιτικών βιβλίων

Στέλεχος της ΝΔ και Γερμανοί νεοναζί «γιόρτασαν» τον εμπρησμό σχολείου

«Πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη» χαρακτήρισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολιτη, της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, Διαμαντής Καρασούλας, τον εμπρησμό στην εκπαιδευτική δομή One Happy Family του Ελβετικού Ερυθρού Σταυρού, σε περιοχή της Λέσβου.

Στην αρχική του ανάρτηση το στέλεχος της ΝΔ έγραφε «one happy night» την οποία συνόδευσε και με… καρδούλα! Όταν χρήστες του facebook σχολίασαν την ανάρτησή του αυτός συμπλήρωσε ότι ο εμπρησμός δεν αποτελεί καταστροφή αλλά μια ειδυλλιακή εικόνα.

Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκαλεί η παρουσία κοντά στο σημείο του εμπρησμού ομάδας Γερμανών νεοναζί οι οποίοι σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες είχαν αποχωρήσει από τη Λέσβο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr

«στις 8.30 το βράδυ βρέθηκαν στη φωτιά στον Καρά Τεπέ που κατέκαψε τη δομή εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας προσφύγων «One Happy family».

Εκεί ακούστηκαν να «ενημερώνουν» δημοσιογράφους διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις ότι η δομή «κάηκε γιατί ανήκε σε μια ΜΚΟ που έφερνε λαθρομετανάστες από την Τουρκία». Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρουσίαζαν την άποψη αυτή ως αποτέλεσμα «ιδιωτικής δημοσιογραφικής έρευνας». Αμέσως μετά με ταξί με το οποίο μετακινούνται έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πρόκειται για τον Oliver Kirchner στέλεχος της δεξιάς πτέρυγας του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» – Alternative für Deutschland (AfD) ο οποίος στο παρελθόν είχε προκαλέσει αντιδράσεις αμφισβητώντας το ολοκαύτωμα των Εβραίων, τον Oliver Flesch ο οποίος διατηρεί ένα ακροδεξιό κανάλι στο You Tube και έναν τρίτο άγνωστο που τους ακολουθεί και ο οποίος μιλά καλά Ελληνικά.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ