μωυσιάδης

ΣΚΑΙ: Στημένο ρεπορτάζ για τα Τέμπη με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με καταγγελίες παρουσίασε σαν ένα τυχαίο επιβάτη της πρώτης επιβατικής αμαξοστοιχίας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα έναν σύμβολο επικοινωνίας και στέλεχος της ΝΔ ο οποίος μάλιστα διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Λίγο πριν από το τέλος του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων ο σταθμός συνδέθηκε σε απευθείας σύνδεση με την αμαξοστοιχία όπου ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι θα μιλήσει με επιβάτες. Όπως υποστηρίζουν όμως χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο «τυχαίος» επιβάτης ήταν ο Λευτέρης Μωυσιάδης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του κόμματος.

Ο Μωυσιάδης έμεινε για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα στον αέρα ενώ τόσο η παρουσιάστρια του δελτίου όσο και ο ρεπόρτερ τον παρουσίασαν απλώς σαν επιβάτη χωρίς να αναφέρουν το όνομά του και την ιδιότητά του. Ο τηλεοπτικός σταθμός μάλιστα φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο σύμβουλο επικοινωνίας τον οποίο στο παρελθόν είχε καλέσει και το στούντιο.

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ