μωυσιάδης

ΣΚΑΙ: Στημένο ρεπορτάζ για τα Τέμπη με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με καταγγελίες παρουσίασε σαν ένα τυχαίο επιβάτη της πρώτης επιβατικής αμαξοστοιχίας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα έναν σύμβολο επικοινωνίας και στέλεχος της ΝΔ ο οποίος μάλιστα διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Λίγο πριν από το τέλος του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων ο σταθμός συνδέθηκε σε απευθείας σύνδεση με την αμαξοστοιχία όπου ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι θα μιλήσει με επιβάτες. Όπως υποστηρίζουν όμως χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο «τυχαίος» επιβάτης ήταν ο Λευτέρης Μωυσιάδης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του κόμματος.

Ο Μωυσιάδης έμεινε για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα στον αέρα ενώ τόσο η παρουσιάστρια του δελτίου όσο και ο ρεπόρτερ τον παρουσίασαν απλώς σαν επιβάτη χωρίς να αναφέρουν το όνομά του και την ιδιότητά του. Ο τηλεοπτικός σταθμός μάλιστα φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο σύμβουλο επικοινωνίας τον οποίο στο παρελθόν είχε καλέσει και το στούντιο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ