Οι Last Drive επιστρέφουν στο Gagarin με special guests τους Jack Heart and The Love Ghosts, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά με το νέο τους δίσκο.

Για τα live των Last Drive στο Gagarin δεν χρειάζεται κανείς να πει πολλά – τα περισσότερα είναι πλέον ιστορικά, και οι μυημένοι στον ήχο της σπουδαίας ελληνικής μπάντας το γνωρίζουν.

Αυτή τη φορά, έρχονται στη Λιοσίων όχι μόνο με όλα τα αγαπημένα κομμάτια, αλλά και με τον πρόσφατο ομώνυμο δίσκο τους που έχει ήδη αγαπηθεί.

Μαζί τους οι Jack Heart & The Love Ghosts: Ο Jack Heart κυκλοφόρησε το ντεμπούτο δίσκο του με τίτλο Emotional Piñata τον Ιούνιο του 2017 και το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε στην Inner Ear Records ενα 7’’ με τίτλο 108. Ύστερα δημιουργήθηκαν οι The Love Ghosts σε ένα πύργο στη Μάνη και ηχογράφησαν το νέο τους δίσκο που θα φέρει τον τίτλο Blue Eternity και θα κυκλοφορήσει εντος του 2019. Τα καινούρια τραγούδια παίχτηκαν για πρώτη φορα ζωντανά στο Ejekt Festival 2018, καθώς και στα UP Festival και Saristra Festival.

 

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα)
Εισιτήριο: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

CLOSE
CLOSE