Διαστάσεις αποκτά στο γαλλόφωνο ιντερνετ και κυρίως στο Twitter η εκστρατεία #SansMoiLe7Mai – #ΧωρίςΕμέναΣτις7Μαίου με την οποία οι πολίτες καλούνται να μην ψηφίσουν ούτε την αρχηγό του νεοφασιστικού Εθνικού Μετώπου ούτε τον νεοφιλελεύθερο πρώην Τραπεζίτη Εμανουέλ Μακρόν.

https://twitter.com/Les_Ni_Ni/status/856849546546163712
Οι αυτοαποκαλουμενοι «Ni Ni» (ούτε Λεπέν, ούτε Μακρόν) καλούν τους πολίτες να μην αφήσουν τον φόβο για την Λεπέν να καθορίσει τις κινήσεις τους και να ψηφίσουν λευκό. Μετά την ψηφοφορία καλούνται να κατέβουν στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων διεκδικώντας την κυβέρνηση που τους αξίζει.


Τραπεζίτη… φασίστα, στις 7 Μαϊου θα σας γ*******ε– Ελάτε Μισέλ, τώρα πρέπει να φτιάξουμε ένα φράγμα απέναντι στο Εθνικό Μέτωπο. Και εσείς θα δουλέψετε 10 ώρες παραπάνω χωρίς να πληρωθείτε υπερωρίες.Μια εικόνα λέει περισσότερα από τις μεγάλες συζητήσεις. Μακρόν το 2017 σημαίνει Λεπέν για το 2022.Ούτε πατρίδα ούτε αφεντικό – Ούτε Λεπέν ούτε ΜακρόνΈνας λαός που εκλέγει τους διεφθαρμένους, τους αποστάτες, τους απατεώνες, τους κλέφτες και τους προδότες, δεν είναι θύμα! Είναι συνένοχος.Πανούκλα ή Χολέρα? Σοσιαλιστικό Μέτωπο.