αεκ πάντζας

Ρίχνουν τον δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας βορά στο παρακράτος του ποδοσφαίρου

Οργανωμένους οπαδούς, όπως και ο ίδιος που ενδιαφέρονται για την ομάδα τους, και όχι παρακρατικά στοιχεία βλέπει στη Νέα Φιλαδέλφεια ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, παρά τις συνεχείς επιθέσεις που πραγματοποιούνται εναντίον της δημοτικής αρχής και του συντονιστικού Κατοίκων Φιαλδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Με συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής την οποία κατηγορεί για το ότι δεν έχει βρεθεί συναινετική λύση.

Δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλλουν «κλίμα βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας, υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών μέσων ενημέρωσης», ιδιαίτερα μετά την επίθεση σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Πάνου και του αυτοδιαχειριζόμενου κοινωνικού χώρου «Στρούγκα» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντί άλλου σχολίου αναπαράγουμε κείμενο που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Μάριος Διονέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ