γιατρός Σκιαδόπουλος παράλυση εμβόλιο

Πρώην υποψήφιος της ΝΔ ο γιατρός που «παρέλυσε» στην Κέρκυρα

Στημένο και ψευδές ήταν το περιστατικό «παράλυσης» γιατρού στην Κέρκυρα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Πρόκειται για την περίπτωση του υπεύθυνου εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας Σπύρου Σκιαδόπουλου, για τον οποίο φέρεται να εκκρεμεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον εμβολιασμό ανθρώπων εκτός σειράς.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο καθηγητής Βασιλακόπουλος, έπειτα από επικοινωνία του με συναδέλφους του στην Κέρκυρα, ο συγκεκριμένος γιατρός «εκ των υστέρων δημιούργησε όλον αυτόν τον ντόρο πηγαίνοντας μία φορά στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα δύσπνοιας και ασθματική κρίση. Πήγε πίσω σπίτι του με διάγνωση “ψυχογενής δύσπνοια”, δηλαδή καμία οργανική δύσπνοια. Χθες πήγε και είπε ότι έχει παράλυση. Δεν έχει καμία παράλυση».

Ο καθηγητής Βασιλακόπουλος κατήγγειλε επίσης πως ο δημοσιογράφος που μετέδωσε πρώτος την είδηση για την «παράλυση» του Σπ. Σκιαδόπουλου, είχε εμβολιαστεί εκτός σειράς από τον ίδιο.

Η είδηση για την «παράλυση» του γιατρού στην Κέρκυρα είχε δημιουργήσει έντονες ανησυχίες στους πολίτες, ειδικά αφότου είχαν προηγηθεί τα συμπτώματα παράλυσης σε νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα. Να σημειωθεί ότι τα συμπτώματα στη νοσηλεύτρια έχουν πλέον υποχωρήσει και αποκλείεται η διάγνωση με σύνδρομο Guillain-Barre, καθώς όπως τόνισε και ο καθηγητής Βασιλακόπουλος, το συγκεκριμένο σύνδρομο δεν περνά εντός ολίγων ημερών. Ακόμα κι αν είχε γίνει διάγνωση με το συγκεκριμένο σύνδρομο, «θα ήταν το πρώτο μετά από 160 εκατομμύρια εμβόλια», τόνισε ο καθηγητής.

Η περίπτωση της «παράλυσης» του γιατρού Σπ. Σκιαδόπουλου αποκτά και πολιτικές προεκτάσεις, καθώς ήταν στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής για τον νομό Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ