Τόπος επανάσταση κρίση ελλάδα 1821 2021

Προδημοσίευση: «Επανάσταση, κρίση, επανάσταση; Η Ελλάδα από το 1821 ως το 2021»

Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες από τις εκδόσεις Τόπος, σε συνεργασία με τον Όμιλο Μαρξιστικών Ερευνών, το συλλογικό έργο «Επανάσταση, κρίση, επανάσταση; Η Ελλάδα από το 1821 ως το 2021» σε επιμέλεια του Δημήτρη Καλτσώνη.

Στον συλλογικό αυτό τόμο, οι συγγραφείς, ο καθένας από τη δική του ειδική και ιδιαίτερη επιστημονική ματιά, αναδεικνύουν πλευρές της πορείας του ελληνικού λαού από το χτες στο σήμερα. Καταθέτουν τη δική τους συμβολή στο σύγχρονο προβληματισμό με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση. Τροφοδοτούν γόνιμα τις αναζητήσεις για την αναγκαία κοινωνική απελευθέρωση. 

Oι συγγραφείς του βιβλίου: Βατικιώτης Λεωνίδας, Γεωργούλας Στράτος, ∆ραγώτης Θύµιος, Ζησιµόπουλος Γιάννης, Καλτσώνης ∆ηµήτρης, Κήπας Μιλτιάδης, Λιόσης Βασίλης, Μανιάτης Γιώργος Ι., Μόσχου ∆ώρα, Οικονοµάκης Γιώργος, Παλαιολόγος Άκης, Παλιούρας Αποστόλης, Πολυµενάκος Βρασίδας, Πουλάκης Θάνος, Πουλάκης Χαράλαµπος, Σταυροµήτρου ∆ήµητρα, Φούσκας Βασίλης Κων/νου

To INFO-WAR έχει την τιμή να προδημοσιεύσει ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Επανάσταση, κρίση, επανάσταση;», το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

(οι αναγνώστες μέσω κινητού τηλεφώνου προτείνεται να περιστρέψουν την οθόνη τους σε οριζόντιο προσανατολισμό)

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ