Στο νέο podcast του INFO-WAR με τον Άρη Χατζηστεφάνου συζητάμε τι μπορεί να σου συμβεί αν είσαι φοιτητής στις ΗΠΑ και διαμαρτύρεσαι για τη γενοκτονία στη Γάζα -- από τάγματα εφόδου και στοχοποίηση από δισεκατομμυριούχους, μέχρι αναγκαστική παρακολούθηση των Simpsons. Εδώ, νυχτερινή σκηνή από το πανεπιστήμιο της Γιούτα, με δυνάμεις της αστυνομίας παρατεταγμένες μπροστά στην επιγραφή του πανεπιστημίου, έτοιμες να επιτεθούν σε φοιτητές και φοιτήτριες.

Πώς να τιμωρήσεις την αντίδραση σε μια γενοκτονία

Οι εκπομπές διατίθενται δωρεάν. Αν θέλετε όμως μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγή τους


Συζητάμε τι μπορεί να σου συμβεί εάν είσαι φοιτητής στις Ηνωμένες Πολιτείες και διαμαρτύρεσαι για τη γενοκτονία στη Γάζα.

Εξετάζουμε εάν θα μπορούσαν να σου επιτεθούν τάγματα εφόδου που διατηρούν στενές σχέσεις με τις υπηρεσίες πληροφοριών μιας ξένης χώρας ή εάν θα μπορούσαν μερικοί δισεκατομμυριούχοι να καλέσουν την αστυνομία να σε συλλάβει.

Αναρωτιόμαστε επίσης εάν η διοίκηση του πανεπιστημίου σου μπορεί να σε αναγκάσει να παρακολουθήσεις ένα ολόκληρο επεισόδιο από τη σειρά κινουμένων σχεδίων «The Simpsons» — και γιατί αυτό μας θυμίζει τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων της Ελλάδας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ