Ποιοι έπαιρναν τα διαφημιστικά πακέτα του ΚΕΕΛΠΝΟ… με διευθύνσεις και ονόματα

Πηγή: mediatvnews.gr

Ένας φάκελος με 894 συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με ΜΜΕ για την περίοδο 2013-2014 εστάλη ανωνύμως στον υφυπουργό υγείας Παύλο Πολάκη κι αυτός, σύμφωνα με δήλωση του, τον κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Η “Αυγή” σε αποκλειστικό της δημοσίευμα σήμερα αναρτά τα στοιχεία αυτού του φακέλου.

Σε ότι αφορά στα ΜΜΕ για εμάς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι στις πρώτες σελίδες (όπως βλέπετε και στη φωτο) αναφέρονται οι “ιδιοκτήτες” των ΜΜΕ και από αυτήν βλέπουμε και τις διάφορες και ξεχωριστές εταιρείες τους! Για παράδειγμα στον Γ. Κουρτάκη ανασφέρονται επτά εταιρείες (Παρά Ένα Υπηρεσίες διαδικτύου,Εκδόσεις Στο καρφί, Heathl Pro, Αλάτι &Πιπέρι, Παραπολιτκά Εκδόσεις, κ.λ.π) στον Ν. Καραμανλή 5 εταιρείες (Ελληνικές Εκδόσεις, Focus media, κ.λ.π.), στον Ν. Ευαγγελάτο τρεις εταιρείες (Journalista Independent, T Life, Newsit) και πάει λέγοντας.

Την αποκάλυψη ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπέγραψε 894 συμβάσεις με ΜΜΕ μόνο την περίοδο 2013 – 2014 έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία. Όπως είπε ο Π. Πολάκης την Παρασκευή του εστάλη ανωνύμως φάκελος που περιλαμβάνει κατάλογο με 894 συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την “Αυγή” πάντα ο Π. Πολάκης είπε ότι έκανε αντιστοίχηση με τις 150 συμβάσεις που έχει ο ίδιος και διαπίστωσε ότι οι συμβάσεις που διαθέτει ταυτίζονται με τον κατάλογο που παρέλαβε, ο οποίος πάντως δεν έχει ποσά.

Υπενθυμίζεται ότι από τα έως τώρα στοιχεία των 150 συμβάσεων μόνο το 2014 (και όχι το 2013) η διαφημιστική δαπάνη του ΚΕΕΛΠΝΟ εμφανιζόταν στα 4.274.150 ευρώ. Επομένως το ποσό που δόθηκε το 2013 – 2014 είναι πολύ παραπάνω απ’ ό,τι ήταν γνωστό ως τώρα.

 

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ