Ασθενοφόρο ΗΠΑ

Πλήρωσε 8.000 δολάρια για μεταφορά με ασθενοφόρο

Οχτώ χιλιάδες δολάρια χρειάστηκε να πληρώσει ένας ασθενής στις ΗΠΑ μόνο για τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπως περιγράφει σε ένα video του attn:.

Το κόστος της μεταφοράς με ασθενοφόρο καθορίζεται από την τοποθεσία από την οποία θα πρέπει να διακομιστεί ο ασθενής στο νοσοκομείο, από τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί και από το τι ορίζει η σύμβασή του με την ασφαλιστική εταιρεία.

Έτσι, η μεταφορά με ασθενοφόρο μπορεί να κοστίσει χιλιάδες δολάρια, τα οποία χρεώνονται συνήθως στον ασθενή. Μάλιστα οι ασθενείς μαθαίνουν το κόστος εκ των υστέρων, όταν φτάνει στα χέρια τους ο συνολικός λογαριασμός. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν το εν λόγω κόστος μόνο στις περιπτώσεις που κρίνουν ότι ήταν ιατρικά απαραίτητη η μεταφορά στο νοσοκομείο.

Οι μεταφορές με ασθενοφόρο στις ΗΠΑ έχουν γίνει τόσο ακριβές που πλέον πολλοί ασθενείς επιλέγουν να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα της Uber, που φυσικά δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ οι οδηγοί δεν είναι εκπαιδευμένοι για κάτι τέτοιο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ