παπαδημητρίου ποσρτοσάλτε libration

Πηγή fake news ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, απαντά η Liberation

Για γελοιότητες και fake news κάνει λόγο η γαλλική εφημερίδα Liberation σε ηχηρή απάντηση στα πρωτοφανή σχόλια του βουλευτή της ΝΔ και πρώην στελέχους τραπεζών, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος αποκαλεί «Fake News» τα όσα ακούστηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ περί των Ρότσιλντ αναφέροντας ότι η εφημερίδα έχει πάψει να ανήκει στον συγκεκριμένο όμιλο από το 2014, σημειώνοντας ωστόσο ότι η φράση αυτή του βουλευτή της ΝΔ έχει κάποια «υποσυνείδητα μηνύματα».

Η Liberation υπενθυμίζει το παλαιότερο σχόλιο του Παπαδημητρίου για τη δυνατότητα συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ενώ κάνει λόγο για “ανακριβή σχόλια” που συνήθιζε να μεταδίδει ο σημερινός βουλευτής της ΝΔ, όταν δήλωνε δημοσιογράφος.

Επίσης επισημαίνει ότι τα πρόσφατα σχόλιά του εμπλέκουν το σύνολο της κυβέρνησης της ΝΔ, καλώντας εμμέσως τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθεί για την επίθεση του βουλευτή του εναντίον των ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Στο άρθρο γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου περί «πλέμπας δημοσιογράφων» που «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους»

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ