τζέρεμι κόρμπιν εκλογές brexit

Πέντε tweet που εξηγούν την πανωλεθρία Κόρμπιν στις εκλογές

Προειδοποιήσαμε ότι η στήριξη ενός δεύτερου δημοψηφίσματος θα οδηγούσε σε εκλογική εξαφάνιση. Προειδοποιούσαμε συστηματικά και μας αγνοούσαν. Εάν το exit poll είναι σωστό, οι οπαδοί της παραμονής στην ΕΕ είναι σε σημαντικό βαθμό υπεύθυνοι για τη σφαγή του κόμματος των Εργατικών.

Labour Leave – Από την καμπάνια Εργατικών για την έξοδο από την ΕΕ


Ολοκληρώνοντας, δεν ξέρω πότε θα ξαναδούμε μια αυθεντική αριστερή προσπάθεια από τους Εργατικούς. Ο θρίαμβος των συντηρητικών οφείλεται στους οπαδούς του Μπλερ, σε όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ της Βρετανίας (ειδικά τον Guardian), στην Ομάδα Φίλων του Ισραήλ του Εργατικού Κόμματος, στους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας για τη Ρωσία, τις μυστικές υπηρεσίες MI5 και τόσες ακόμη κακόβουλες δυνάμεις.

Πρέπει επίσης να καταλογιστούν ευθύνες στα μέλη του στρατοπέδου του Κόρμπιν που δεν ανταπέδωσαν τα χτυπήματα απέναντι στο κυνήγι μαγισσών περί αντισημιτισμού και δεν το κατονόμασαν ως τέτοιο. Τους έδωσες μια ίντσα και πήραν ένα μίλι.

Μαξ Μπλούμενθαλ – Αμερικανός δημοσιογράφος


Λυπάμαι πολύ παιδιά. Είμαι ολοκληρωτικά συντετριμμένος. Το Brexit μας διάλυσε. Ήταν πλέον αδύνατο να να κρατήσουμε μια εκλογική συμμαχία των οπαδών της παραμονής και των οπαδών της εξόδου καθώς η χώρα διχαζόταν.

Όουεν Τζόουνς – Ο δημοσιογράφος του Guardian που δημιούργησε τον όρο Lexit προτείνοντας την αριστερή έξοδο από την ΕΕ και στη συνέχεια πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών στηρίζοντας φανατικά την παραμονή στην ένωση.


Έρευνα σε όλα τα εθνικά έντυπα της Βρετανίας για τους τρεις τελευταίους μήνες και ο αριθμός των άρθρων που ασχολούνται με:

“Κόρμπιν και αντισιμητισμός – 1.450

Τζόνσον και Ισλαμοφοβία – 164

Κόρμπιν και IRA 272

Τζόνσον και εγκλήματα πολέμου στην Υεμένη – 2

Μας την έφεραν

Μαρκ Κέρτις – Ιστορικός


Πως είναι δυνατόν να μας είχαν για αποικία οι Βρετανοί.

Βιτζάι Πρασάντ – Ινδός μαρξιστής φιλόσοφος

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ