Πέντε θερινά podcast και ένα ντοκιμαντέρ

Οι παραγωγές των podcast του INFO-WAR θα κάνουν ένα αναγκαίο διάλειμμα για τον μήνα Ιούλιο. Μέχρι να επανέλθουν, σας προτείνουμε πέντε παλιότερες εκπομπές με περιεχόμενο κατάλληλο για τις υψηλές θερινές θερμοκρασίες, όπως και ένα δροσερό επεισόδιο από τη σειρά ντoκιμαντέρ «Ιστορίες από το Gotham City», που προβάλλεται στο Attica TV. Φυσικά, μπορείτε πάντα να ακούσετε οποιαδήποτε εκπομπή από το αρχείο των podcast και να παρακολουθήσετε τα ντοκιμαντέρ μας για τη μικρή, αλλά και για τη μεγάλη οθόνη. Όπως πάντα, η συνεισφορά σας στη συνέχιση των παραγωγών μας, είναι καλοδεχούμενη

Όπου αναζητούμε Μπάμπουσκες στη ζέστη του Λος Άντζελες και κρυβόμαστε πίσω από ευτραφείς κυρίους για να μη μας χτυπάει ο ήλιος.

Όπου παίρνουμε το τηλεχειριστήριο του air condition με τη βεβαιότητα ότι αποκτούμε τον έλεγχο των μέσων παραγωγής… ψύχους.

Όπου αναρωτιόμαστε ποιο παγωτό έχει το ηθικό πλεονέκτημα και ποιο θα μπορούσατε να αφήσετε στην κατάψυξη.

Όπου πηγαίνουμε για ελεύθερο κάμπινγκ με έναν φιλελεύθερο, έχοντας εξαρχής την υπόνοια ότι κάποιος δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.

Όπου υποστηρίζουμε, μαζί με τους Rolling Stones, ότι το καλοκαίρι είναι πάντα η καλύτερη εποχή για εξέγερση.

Όπου αναρωτιόμαστε αν ένα air condition άλλαξε την ιστορία της ανθρωπότητας και εξηγούμε γιατί οι φτωχοί, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στις ΗΠΑ, ζουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ