πειράματα Manta J User N.23

«Πειράματα» — νέος hip hop δίσκος από τους Manta J και User N.23

Μια παρέα από 10 άτομα που μεγάλωσαν στα Άνω Ιλίσια όλοι μαζί, αφηγείται τις ιστορίες της. Το βάρος να μιλήσει για όλα αυτά έπεσε στον Manta J. Και το μουσικό χαλί έστρωσε επιδέξια ο Μάνος. Μέσα στο album θα συναντήσει κανείς ποίηση, φτώχεια, έρωτες, αλληλεγγύη, και αντιφασισμό. Κοινώς προβλήματα που απασχολούν μια παρέα νέων παιδιών στην Αθήνα της κρίσης. Για το κίνημα και τους ανθρώπους του, για όσα έζησαν αυτοί οι 10 άνθρωποι. Οι Serenity. 

Ο δίσκος λέγεται «Πειράματα» και δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα. Εξ ου και οι πολλές αναφορές στην πανδημία και στη διαχείρισή της. Ο δίσκος εκτός από τη συνάντηση τόσων διαφορετικών ανθρώπων, δείχνει τι μπορεί να συμβεί όταν συναντηθούν διαφορετικά είδη μουσικής μεταξύ τους και με έναν πολύ δυνατό στίχο, από αυτούς που δείχνουν πως μια γενιά μάλλον ωρίμασε πιο γρήγορα από άλλες. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάνος, ο δίσκος αφορά «τη συνομιλία δύο οργανισμών, δεν αποτελεί ένα πράγμα, ένα υλικό, μια οντότητα, αλλά περισσότερο μια αλληλεπίδραση μεταξύ δύο. Εξαρχής αυτό ήταν που είχα στο μυαλό μου και συζητήσαμε με τον Κώστα. Δηλαδή η δική μου μουσική να συζητάει με τους στίχους του Κώστα». 

Κυρίες και κύριοι, απολαύστε αυτήν την ηχηρή συζήτηση χωρισμένη σε 9 ενότητες

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ