Η συλλογικότητα «Καμία Ανοχή» διοργανώνει πάρτι οικονομικής ενίσχυσης την Παρασκευή 4 Μαΐου στο ΙΛΙΟΝ plus. Στα decks θα βρίσκονται οι Strap-on Unicorns, η ομάδα που διοργανώνει τα πιο ξεχωριστά mobile queer party.

Η «Καμία Ανοχή» είναι μια φεμινιστική συλλογικότητα που συγκροτήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016, με αφορμή την υπόθεση 14χρονης στη Λάρισα, που βιάστηκε ομαδικά και εξωθήθηκε στην πορνεία, από άνδρες καθημερινούς. Από τότε η «Καμία Ανοχή» παρεμβαίνει συστηματικά, με διάφορους τρόπους, αναδεικνύοντας ζητήματα έμφυλης ανισότητας, έμφυλης βίας, κουλτούρας του βιασμού.

Φέτος, μεταξύ άλλων:

Πήρε την πρωτοβουλία συγκρότησης της Φεμινιστικής Δικτύωσης για το Δικαίωμα στην Αυτοάμυνα, που ήδη αριθμεί πολλές φεμινιστικές και queer ομάδες από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη και έχει στόχο τη νομική, οικονομική και κοινωνική στήριξη γυναικών και καταπιεσμένων υποκειμένων που υπερασπίστηκαν τις εαυτές τους, απέναντι σε έμφυλη βία, σεξιστική επίθεση κ.ά..

Διοργάνωσε την πορεία της 8ης Μάρτη, με τη συμμετοχή πολλών φεμινιστικών, queer, εργατικών και πολιτικών συλλογικοτήτων. Βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες δίπλα στην Π., την Τ., την Ν. που διώκονται γιατί αμύνθηκαν απέναντι σε σεξιστικές επιθέσεις. Στάθηκε δίπλα σε όλες τις γυναίκες που απολύθηκαν λόγω εγκυμοσύνης.

Πήρε μέρος στις πανεργατικές απεργίες, πρόβαλε ταινίες, συμμετείχε σε αντιτρανσφοβικές, αντιφασιστικές, αντιεθνικιστικές συγκεντρώσεις και πολλά άλλα.

Μετά από ενάμιση χρόνο ζωής, αρκετές πορείες και συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, κείμενα και συζητήσεις για κίνημα και φεμινισμό, η ομάδα κάνει το μεγάλο πάρτυ για να γιορτάσει, αλλά και να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για τη στήριξη των δράσεων της

 

Την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 11μ.μ.
στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17)

CLOSE
CLOSE