Παρουσίαση του περιοδικού HUMBA! #49 για την Παλαιστίνη (ως το τέλος)

Δεν σταματάμε να μιλάμε γα την Γάζα!
Όλα τα μάτια στη Ράφα!
Η εκδοτική ομάδα του περιοδικού HUMBA! και το Βιβλιοπωλείο ΑΜΟΝΙ παρουσιάζουν το Τεύχος 49 του πολιτικού και κοινωνικού περιοδικού των σπορ, που είναι αφιερωμένο στην κεντρική θεματική: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20:00 στο The Dog’s Place craft beer pub (Ανταίου 3, Πλ, Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα) και τη συζήτηση θα ανοίξουν οι δημιουργοί του HUMBA!

Το περιοδικό HUMBA! κυκλοφορεί κάθε τρίμηνο από το 2010, αφιερωμένο στην κοινωνική και πολιτική διάσταση των σπορ, την εμπειρία του γηπέδου, την οπαδική κουλτούρα και τον κόσμο της κερκίδας.

Το HUMBA! #49 (Άνοιξη 2024) είναι εδώ, αφιερωμένο ψυχή τε και σώματι στον παλαιστινιακό αγώνα. Ένα τεύχος 100+ σελίδων με ραχοκοκκαλιά κείμενα για τη ζωή και την καταπίεση στη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου αλλά και τις πολλαπλές αντιστάσεις που αναδύονται χάρη στον αθλητισμό. Σε φωτογραφία του Cristian Pirovano, να κοσμεί το εξώφυλλό του. Μέρος από τα έσοδα του συγκεκριμένου τεύχους θα δοθούν στο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ της AIDA CELTIC. Διαβάστε περισσότερα για το HUMBA! #49 ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ