Η θεατρική ομάδα «ο Ιλισός» παρουσιάζει τη Μέθοδο Γκρόνχολμ του Ζορντί Γκαλθεράν, σε σκηνοθεσία της Γιάννας Δ. Γκιώνη, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, στις 9μ.μ. στο Θέατρο Ελυζέ.

Τέσσερις άνθρωποι, καθ’όλα διαφορετικοί, συναντώνται σε μια αίθουσα συνεδριάσεων μιας πολυεθνικής εταιρίας προκειμένου να ανταγωνιστούν για την πιο υψηλή θέση: τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Είναι τέσσερις και η θέση είναι μία. Όλοι παλεύουν για ένα σκοπό. Αλλά αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τότε ποιος θα αγιάσει το σκοπό;

Το έργο του Γκαλθεράν αποτυπώνει τη σύγχρονη εργασιακή συνθήκη. Με αφορμή την καταγραφή των νέων σκληρών τεχνικών για την επιλογή προσωπικού που εφαρμόζουν κάποιες πολυεθνικές εταιρείες διερευνά πολύ βαθύτερα θέματα, όπως το νέο μοντέλο ηθικής του ακραίου ατομικισμού που προτείνεται στους εργαζόμενους και τις σχέσεις ανταγωνισμού που φτάνουν στα όρια του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Το σκοτάδι αυτής της σύγχρονης πραγματικότητας έρχονται να φωτίσουν το χιούμορ και η διάνοια του Ζορντί Γκαλθεράν, οι διαρκείς ανατροπές και οι κωμικοί διάλογοι του κειμένου και οι τρομερά έξυπνοι και ευρηματικοί χαρακτήρες.

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 9.00μ.μ.
στο Θέατρο Ελυζέ (Νυμφαίου 12, Ιλίσια)
Διάρκεια:105’
Είσοδος: 5ευρώ
Σκηνοθεσία: Γιάννα Δ. Γκιώνη – Μετάφραση: Τσατσαρώνη Μαρία
Ερμηνεύουν: Άννα Αναστασοπούλου, Ηρακλής Α. Τάρλας, Άνθη Αγγελική, Παπαγιάννη Μαρία, Ανθή Βαρβαρίγγου, Άρτεμις Αναγνωστοπούλου – Φωτισμοί: Ηλίας Τσαντός