Όταν ο Βαρουφάκης πήγαινε στο Πρώτο Θέμα… ο Τσίπρας γύριζε

Εξοργισμένα εμφανίζονται τα στελέχη της κυβέρνησης από την απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη να δώσει συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

To Left.gr κάνει λόγο για “εφημερίδα του κιτρινισμού και της παραδημοσιογραφίας” ενώ ο Πολάκης μίλησε για “το πρωτο Φλεμα του μιζαδόρου κομιστή”.

Θα συμφωνήσουμε με όλα τα σχόλια.

Το “Πρώτο Φλέμα”, όμως, ήταν η εφημερίδα στην οποία έδινε συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 2014.

αναστασιάδης τσίπρας πρώτο θέμα

Επίσης τα γραφεία της εφημερίδας του κιτρινισμού και της παραδημοσιογραφίας επισκεπτόταν ο ίδιος πολιτικός το 2013 συνοδευόμενος από τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Παππά, όταν επιχειρούσε να σχηματίσει συμμαχίες με τους ολιγάρχες που θα του επέτρεπαν την αναρρίχηση στην εξουσία.

Και καλά τον Απρίλιο του 2013 δεν είχε δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας και η εφημερίδα δεν είχε γίνει κόκκινο πανί για κάθε Έλληνα αντιφασίστα. Το 2014 όμως;

Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι φυσικά η επιλογή της εφημερίδας αλλά η παρανοϊκή τροπή που λαμβάνει η λεγόμενη Βαρουφακειάδα.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές της (με κάθε θυσία) παραμονής στο ευρώ, αλληλοκατηγορούνται σαν υποστηρικτές του Grexit. Και αφορμή για όλα αυτά είναι το γεγονός ότι Έλληνες δημοσιογράφοι από το Βήμα, το Πρώτο Θέμα και την Καθημερινή κατάφεραν να διαβάσουν, ύστερα από τρεις μήνες, ένα βιβλίο που εξέδωσε ο Βαρουφάκης το Μάιο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ