Όταν ο Παπαχελάς και η Καθημερινή υποκλίθηκαν στο ξεπούλημα Τσίπρα

Ιστορικό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το κείμενο του διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά με το οποίο αποθεώνει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά από τον Τσίπρα.

«Ο πρωθυπουργός ακολουθεί, όμως, το «μοντέλο Σαμαρά». Επιδιώκει την προσωπική επαφή με τους επενδυτές και τους διαβεβαιώνει ότι «είναι προσωπικά διαθέσιμος για ό,τι χρειαστεί».

«Κάτι καλό συμβαίνει αυτή την περίοδο στη χώρα» σημειώνει ο διευθυντής της Καθημερινής και συμπληρώνει: «Καίγονται με θεαματικό και ραγδαίο τρόπο ταμπού και στερεότυπα που κυριάρχησαν στο ελληνικό μεταπολιτευτικό μυαλό. Ποιος ακριβώς θα ξαναμιλήσει εναντίον μιας μεγάλης ιδιωτικοποίησης μετά τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες; Ελληνικό, Cosco, περιφερειακά αεροδρόμια συνιστούν μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα».

Υποπτευόμαστε ότι αρκετά στελέχη και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζουν την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας… με βαριά καρδιά, θα σπεύσουν να αποδώσουν το κείμενο σε κάποιου είδους προβοκάτσια. Ο Παπαχελάς, θα αφήνουν να εννοηθεί, εξυμνεί την πολιτική Τσίπρα για να τον αποξενώσει από την βάση του κόμματός του.

Αυτά, να τους θυμίσουμε, τα κάνουν άλλοι όμιλοι ΜΜΕ, που στηρίζουν την κυβέρνηση, όπως η οικογένεια Κουρή. Δεν τα κάνει η ναυαρχίδα του αστικού Τύπου.

Α.Χ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ