επιτροπή αλήθειας

Ολοκληρώνεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας

Με ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό ολοκληρώνεται η τριήμερη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους η οποία λειτουργεί πλέον υπό νέα μορφή σωματείου.

Πρόεδρος της είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη ο Γιώργος Κασιμάτης, η Σοφία Σακοράφα, ο Eric Toussaint και ο Λεωνίδας Βατικιώτης.

“Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!” δήλωσε η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα.

“Μπροστά μας” συμπλήρωσε η ίδια “έχουμε ανακριτικές διαδικασίες, ποινικές δίκες. Θα διεκδικήσουμε και δικονομικά και πολιτικά το δικαίωμά μας να παραστούμε σε όλες αυτές τις διαδικασίες συνεισφέροντας όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία θέλουν να αποκρύψουν.

Γιατί αυτά τα στοιχεία θέλουν να αποκρύψουν. Αυτά που ήδη έχουμε στην κατοχή μας και αυτά που θα περιέλθουν από εδώ και στο εξής.Και θα περιέλθουν. Είναι διάτρητο το σύστημά τους και το ξέρουν.

Video που προβλήθηκε στην ανοιχτή εκδήλωση της επιτροπής

Τα καίρια και επίκαιρα ζητήματα που θα εξετάσει η Επιτροπή στο επόμενο διάστημα και για τα οποία θα εκδώσει επιμέρους πορίσματα είναι o ρόλος του Τραπεζικού Συστήματος και της ΕΚΤ, οι Ιδιωτικοποιήσεις και το Ασφαλιστικό σύστημα, ως θέματα συνδεδεμένα με το σύστημα επιβολής του καθεστώτος της Χρεοκρατίας στη χώρα.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ