ελληνική αστυνομία

Όλα τα ψέματα ΕΛ.ΑΣ και ΜΜΕ για την εκτέλεση ενός εφήβου

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού Ρομά, η Ελληνική Αστυνομία διατηρεί στην ιστοσελίδα της ψευδή ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία κατά την επιχείρηση στο Πέραμα «τραυματίστηκαν επτά αστυνομικοί». Ο αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκης, δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να απολογηθεί για το γεγονός ότι εν γνώσει του διαδίδoνται ψευδείς ειδήσεις.

Στα κυρίαρχα ΜΜΕ κανένας ομοκρέβατος (embedded) αστυνομικός συντάκτης της ΓΑΔΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις ψευδείς διαρροές, που διέδιδε με τη σύμφωνα γνώμη των αρχισυντακτών και των διευθυντών του.

Η Ελληνική αστυνομία και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παραβιάζουν κάθε έννοια ηθικής και δεοντολογίας με στόχο να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη. Είπαν ψέματα για την ηλικία του θύματος, το ποινικό του μητρώο, το αν οπλοφορούσαν οι νεαροί, τον «τραυματισμό» αστυνομικών, τις κινήσεις του οχήματος, το ρόλο του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ κ.ά

Ο Χρήστος Αβραμίδης και ο Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης, στο νέο βίντεο που ετοίμασαν για το Info-war, συνοψίζουν τα ψέματα που μας μετέφεραν αμέσως μετά τη δολοφονία του νεαρού.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ