Οι φασίστες επιστρέφονται… προς μεγάλη λύπη του ANT1 και του ΣΚΑΙ

Έντονη δυσφορία εξέφρασαν δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 για το γεγονός ότι οι αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα σε άτομο, που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γεμίσει το στήθος του με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα φασιστικά σύμβολα.

Στο σχετικό βίντεο, από το δελτίο του ANT1, που ανέβασε στο λογαριασμό του ο @dromografos εμφανίζεται ο «διαμαρτυρόμενος» πολίτης κρατώντας το σχετικό έγγραφο με την απαγόρευση εισόδου.

Για άγνωστο λόγο δεν θέλει να δείξει το πρόσωπό του ενώ ούτε ο δημοσιογράφος του ζητά να δείξει τα τατουάζ για τα οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος.

Σύμφωνα με τον @dromografo αλβανικά μέσα ενημέρωσης ανέβασαν στη συνέχεια φωτογραφίες με τα τατουάζ, όπου διακρίνονται τουλάχιστον δυο σβάστικες, η φράση ΑΙΜΑ – ΤΙΜΗ και ένα από τα πιο γνωστά σύμβολα του ναζιστικού κόμματο του Χίτλερ (Wolfsangel).

Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες και κυρίως τη ζώνη, το παντελόνι και το βραχιόλι, φαίνεται ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Ο απεσταλμένος του ANT1 στην Κακαβία πάντως χαρακτήρισε τα συγκεκριμένα σύμβολα σαν «αρχαιοελληνικά», αναπαράγοντας ουσιαστικά την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια πρακτική ακολούθησε αμέσως και η τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Να θυμίσουμε πάντως στο ANT1 ότι την τελευταία φορά που επιχείρησαν να μπουν φασίστες από την Αλβανία προς την Ελλάδα τους γυρίσαμε πίσω – με μικρές στάσεις σε Κορυτσά, Πόγραδετς, Άγιους Σαράντα, Αργυρόκαστρο και Χιμάρα.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ