άγιο φως

Οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν είναι ντελιβεράδες της εκκλησίας

Ο πρόεδρος εργαζομένων του δήμου Αγίου Δημητρίου, Χρήστος Ευθυμίου,σχολιάζει την απόφαση του Δήμου Αργυρουπολης-Ελληνικού να μεταφέρει το φως της ανάστασης στα σπίτια των δημοτών.

«Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την έννοια Δημοτικών Υπηρεσιών και αναφέρομαι στην απόφαση του Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού. Η απόφαση του να μοιράσει ο Δήμος το Άγιο Φως ντελίβερι στα σπίτια ας μας εξηγήσει από ποιον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων απορρέει;

Σε ποιον κώδικα Δημοτικών Υπαλλήλων γράφει ότι στα καθήκοντα υπαλλήλων είναι και η διανομή κατ’ οίκων θρησκευτικές λειτουργίες; Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι του κάθε Δημάρχου που αποφασίζει ό,τι του κατέβει για επικοινωνιακούς λόγους.

Αν θέλει να προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες προς τους Δημότες και αν έχει τα άντερα να αντιπαρατεθεί με τα κυβερνητικά όργανα ας υπογράψει «εντέλλεσθε» για τη μονιμοποίηση υπηρεσιών όπως κοινωνικό συσσίτιο, φαρμακείο, παντοπωλείο, βοήθεια στο σπίτι κλπ.

Αν έχει το ψυχικό ανάστημα ας πει ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, που θέλει να κλείσει ο Λάτσης με την κυβέρνηση, θα το λειτουργήσει και θα το επιχορηγήσει ο Δήμος.

Και επειδή πολλοί Δήμαρχοι έχουν ίδιες αντιλήψεις σε λίγο θα ακούμε ότι θα πάνε ντελίβερι τον επιτάφιο, θα πάνε ντελίβερι μαγειρίτσα, θα πάνε ντελίβερι αγιασμό και τη Θεία κοινωνία.

Και αναρωτιέμαι που είναι οι Δήμαρχοι όταν πετάνε έξω τους Δημότες οι τράπεζες με τους πλειστηριασμούς κατοικιών; Που είναι οι Δήμαρχοι όταν υπάρχουν Δημότες που τους κόβουν το ρεύμα και το νερό; Που είναι οι Δήμαρχοι όταν επιχειρήσεις στον Δήμο τους απολύουν αναίτια τους υπαλλήλους;

Ξέρω θα μου πείτε ότι αυτά είναι υπερβολές. Οκ, ας μη πούμε λοιπόν για αυτά.

Να μιλήσουμε λοιπόν για το που είναι οι Δήμαρχοι που με κυβερνητική απόφαση και με τις ενέργειες του Περιφερειάρχη πάνε για κάψιμο απορριμμάτων στην Αττική και την κατασκευή εργοστασίων από συγκεκριμένο εργολάβο με ποσοτικές ρήτρες και πρόστιμα;

Που είναι οι Δήμαρχοι που τους επιβάλλουν να κάνουν πλειστηριασμούς στους Δημότες για να αυξήσουν τα έσοδα;

Που είναι οι Δήμαρχοι που ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ για αμφιβόλου ποιότητας φωτιστικά led πάλι με συγκεκριμένους ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ την ώρα που δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε;

Ξέρω πάλι θα μου πείτε είμαι λαϊκιστής …

Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον Πρώτο Δήμαρχο που θα σταματήσει επιτέλους τους αεροψεκασμούς, που θα πει επιτέλους την αλήθεια ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι δεν θα κολλήσει κανένας αν του φέρει μπουκάλια με αγιασμό για να ψεκάζεται… »

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ