Ο βιασμός της πραγματικότητας

roses mud Παρακολουθούμε βήμα προς βήμα μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις προπαγάνδας των τελευταίων δεκαετιών.
1 λεπτα

Οι εκπομπές διατίθενται δωρεάν. Αν θέλετε όμως μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγή τους


Παρακολουθούμε βήμα προς βήμα μία ακόμα επιχείρηση προπαγάνδας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πιστεύουμε ότι είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών.

Αναρωτιόμαστε γιατί το Ισραήλ απαγορεύει τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για τους μαζικούς βιασμούς που όπως ισχυρίζεται πραγματοποίησε η Χαμάς και γιατί αντιμετωπίζει με τέτοιο μίσος όσους ζητούν αποδείξεις.

Εξηγούμε, δηλαδή, όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση που αποφασίσετε να διεξάγετε μία γενοκτονία και θέλετε να τραβήξετε την προσοχή της κοινής γνώμης κάπου αλλού.

Να προειδοποιήσουμε τους ακροατές ότι η εκπομπή περιλαμβάνει περιγραφές σκληρών εγκλημάτων. Μπορείτε όμως να είστε σίγουροι ότι τα περισσότερα από αυτά στα οποία θα αναφερθούμε δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Μοιράσου το