Τραμπ

O Τραμπ έλεγε ένα ψέμα ανά 83 δευτερόλεπτα στην ομιλία για το Ιράν

Μια ψευδή πληροφορία κάθε 83 δευτερόλεπτα, κατά μέσο όρο, παρουσίαζε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία με την οποία ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα είναι η μόνη χώρα που θα παραβιάσει τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Τον υπολογισμό έκαναν οι συντάκτες του NowThisNews παρουσιάζοντας σε ένα βίντεο και ορισμένα από τα σημαντικότερα ψέμματα που εκστόμισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκεκριμένα; διαπίστωσαν ότι ο Τραμπ έδινε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα του Ιράν να συνεχίσει τον εμπλουτισμό ουρανίου, τις δυνατότητες ελέγχου από διεθνείς παρατηρητές και το κατά πόσο η Τεχεράνη είχε τηρήσει τους όρους της συμφωνίας.

Τα στοιχεία του Τραμπ έρχονται σε αντίθεση με το σύνολο των ανακοινώσεων που είχε εκδώσει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχετικά με την τήρηση της συμφωνίας από το Ιράν.

Στα ψέμματα που έλεγε ανερυθρίαστα ο Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με τη συμφωνία για το Ιράν είχε αναφερθεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα και ο Τζον Όλιβερ στην εκπομπή Last Week Tonight

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ