Το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης θα κλείσει με μία live εμφάνιση την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 22:30 ο Σπύρος Γραμμένος στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Δ).

Στόχος, του φετινού Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης είναι να αποτελέσει για μια ακόμη φορά σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και μια μοναδική εμπειρία για το κοινό της πόλης, που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εξαιρετικές παραστάσεις από το ευρύτερο φάσμα της κωμωδίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει stand up comedy, θέατρο, music comedy, λογοπαίγνια, μαγικά, χορό, animation και θέατρο σκιών.

Ο Σπύρος Γραμμένος γεννήθηκε και ζει, αλλιώς δεν θα γίνει η παράσταση δηλαδή. Του αρέσει η μουσική, το θέατρο, να γράφει τραγούδια και ιστορίες και κάπως έτσι θα πάει και η παράσταση.

Το βιογραφικό του είναι κάτι που αλλάζει συνεχώς, μιας και αλλάζει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, οπότε βλέπει και το παρελθόν του από διαφορετική οπτική γωνία. Του αρέσει να βλέπει τα πράγματα με χιούμορ, αλλά στα πράγματα πολλές φορές δεν αρέσει το χιούμορ.

Η καινούρια του παράσταση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την παλιά και αυτό το έκανε για να μην δημιουργεί προβλήματα μεταξύ των παραστάσεων. Μαζί του θα εμφανιστεί και ο κλαρινετίστας-πιανίστας Χρήστος Καλκάνης που την ώρα της παράστασης κάνει υπομονή.

 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 22:30
Αποθήκη Δ’ Λιμάνι Θεσσαλονίκης – Αίθουσα Φρίντα Λιάππα
Είσοδος: 8 ευρώ στα πρώτα εισιτήρια και 10 ευρώ γενική είσοδος

CLOSE
CLOSE