πολάκη αντιεμβολιαστές

Ο Πολάκης ψαρεύει ψήφους στη δεξαμενή των ψεκασμένων

Του Άρη Χατζηστεφάνου

Να εκμεταλλευτούν την αγωνία χιλιάδων πολιτών για τα εμβόλια, προκειμένου να πετύχουν μικροπολιτικά οφέλη, φαίνεται ότι προσπαθούν ορισμένα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προεξέχοντος του Παύλου Πολάκη.

Γράφοντας (σε κεφαλαία), ο πρώην υπουργός αναφέρει ψευδώς ότι «δεν έχουν τελειώσει όπως πρέπει τη φάση 3 των μελετών!!!»

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τονίζει συνεχώς εδώ και μήνες ότι για όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και η τρίτη φάση ελέγχου. Ο ΠΟΥ έχει παρουσιάσει ειδικά βίντεο στα οποία εξηγεί πως επιταχύνθηκε η διαδικασία ελέγχου, χάρη στην παράλληλη εργασία που πραγματοποίησαν χιλιάδες επιστήμονες, και πως κάθε στάδιο ελεγχόταν από ανεξάρτητες επιτροπές εμπειρογνωμόνων.

Στο μήνυμά του ο Παύλος Πολάκης, απειλεί ευθέως επιστήμονες που έχουν εκφράσει τις απόψεις τους περί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, λέγοντας ότι σε λίγο δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Οι δηλώσεις Πολάκη απλώς συμπυκνώνουν με τον πιο χυδαίο τρόπο τις θέσεις που εκφράζουν τα τελευταία 24ωρα ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θυμίζουμε ότι και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει λόγο για «ξεστοκάρισμα» εμβολίων από την κυβέρνηση, ενισχύοντας τους αβάσιμους αλλά σε κάθε περίπτωση υπαρκτούς φόβους ενός τμήματος του πληθυσμού.

Ήδη αρκετοί γιατροί και άλλοι επιστήμονες έχουν εκφράσει την έντονη αντίδρασή τους στο σχόλιο του πρώην υπουργού.

Καθώς το τελευταίο διάστημα ένα τμήμα αντιεμβολιαστών κρύβει πίσω από έναν μανδύα «επαναστατικότητας», επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τα εμβόλια, είναι επιτακτική ανάγκη για όλα τα κόμματα της αριστεράς αλλά και ομάδες του αναρχικού χώρου να τοποθετηθούν με σαφήνεια για το θέμα.

Το ηθικό πλεονέκτημα σε αυτούς τους χώρους έγκειται πρωτίστως στο γεγονός ότι δεν εγκαταλείπουν τις αρχές τους και την πίστη τους στην επιστήμη και τον ορθό λόγο, για να χαϊδέψουν τις μειοψηφικές και ακραίες φωνές στο ακροατήριό τους. Κάθε άλλη επιλογή είναι εγκληματική.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ