μπόμπολας τσίπρας

O Πελετίδης διαλύει τη φιέστα Τσίπρα για την Κορίνθου – Πατρών

Σε σημείο αναφοράς για την ελληνική αριστερά εξελίσσεται ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε το πραγματικό παρασκήνιο του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος παραγωγής του δρόμου, το μεγάλο χρονικό διάστημα κατασκευής αλλά και στα προβλήματα που προκύπτουν από την παράδοση των μεγάλων έργων σε ιδιώτες μεγαλοκατασκευαστές.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος κάνει λόγο για πανάκριβα διόδια τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το έργο παραδίδεται, αλλά για τα λαϊκά στρώματα η χρήση του θα είναι είδος πολυτελείας. Τα διόδια Πάτρα – Αθήνα μετ’ επιστροφής από 12,80€ θα φτάσουν 23€, αύξηση 80%. Τα διόδια για να διασχίσει κανείς τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και να επιστρέψει είναι 27 €. Την ίδια στιγμή το μεροκάματο των οκταμηνιτών εργαζομένων στο Δήμο μας είναι μόλις 17 €!»

Αξίζει να θυμηθούμε ότι την ίδια κριτική ασκούσε προεκλογικά και ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για διαχρονικό έγκλημα, στον οποίο βρίσκεται ο πυρήνας της διαπλοκής της πολιτικής με την οικονομική εξουσία.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ