Ο ράπερ Immortal Technique σε συναυλία του.

Ο IMMORTAL TECHNIQUE για πρώτη φορά στην Ελλάδα

H TMR ENTERTAINMENT υπερήφανα παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο του επαναστατικού Hip Hop, Immortal Technique, ζωντανά για πρώτη φορά στη Ελλάδα για μία μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο ARCH CLUB (Κωνσταντινουπόλεως 111, Αθήνα).

Ο Immortal Technique για πάνω από δύο δεκαετίες είναι γνωστός ως ο κορυφαίος εκπρόσωπος του πολιτικοποιημένου Hip Hop αλλά και επίσης ως ένας από τους πιο διαβόητους battle rappers που έχει βγάλε ποτέ η Νέα Υόρκη.

Αφίσα της συναυλίας του Immortal Technique στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου 2024.

Ο Felipe Andres Coronel, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στο Περού αλλά η οικογένειά του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όταν ο ίδιος ήταν 2 ετών, ώστε να ξεφύγουν από τον περουβιανό εμφύλιο. Μεγάλωσε στο Harlem σε μία περίοδο που η περιοχή ήταν διαβόητη για την επικινδυνότητά της. Μετά από πολλές φορές που είχε συλληφθεί, κατέληξε στη φυλακή για ένα χρόνο στα μέσα των 90s.

Με την αποφυλάκισή του, πήρε σβάρνα όλα τα μεγάλα rap battles της Νέας Υόρκης από τα περισσότερα από τα οποία έφυγε νικητής, φτιάχνοντας μία φήμη ως ένας από τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους στο μικρόφωνο. Το 2001 κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ Revolutionary Vol.1, ανεξάρτητα χωρίς δισκογραφική, χρηματοδοτούμενο από τα χρήματα που κέρδιζε στα rap battles. Ο δίσκος έγινε αμέσως τεράστια underground επιτυχία με το κομμάτι «Dance with the Devil» να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού στα early 00s. Επιστρέφει το 2003 με το Revolutionary Vol.2, το οποίο αγαπήθηκε επίσης πολύ από το κοινό και περιέχει μεταξύ άλλων τα «Point of no Return», «Obnoxious», «Peruvian Cocaine», «Crossing The Boundary», όπως κάποια ηχητικά που έστειλε στον Immortal o Mumia Abu-Jamal από τη φυλακή.

To 2008 κυκλοφορεί τον τρίτο του δίσκο The 3rd World, τα έσοδα του οποίου διέθεσε για το χτίσιμο ενός ορφανοτροφείου στο Αφγανιστάν. Από τότε και έπειτα δίνει έμφαση στην ακτιβιστική του δράση, την οποία συνεχίζει ακάθεκτα μέχρι τώρα. Επισκέπτεται φυλακές ανηλίκων και δίνει ομιλίες στους τρόφιμους, έχει ασχοληθεί με την προσπάθεια ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2010, έχει επανειλημμένα διαθέσει νερό και προμήθειες σε πρόσφυγες στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ ενώ από το 2020 έχει ιδρύσει το The Rebel Army Runs το οποίο έχει στόχο την παροχή βοήθειας στους ηλικιωμένους σε φτωχές κοινότητες των ΗΠΑ. Έχει δουλέψει στενά με τους Μαύρους Πάνθηρες, με τον Mumia Abu-Jamal και με μεγάλες προσωπικότητες όπως οι Dr. Cornel West και Harry Belafonte και έχει δώσει διαλέξεις σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως τα Harvard, Columbia, NYU ενώ έχει δώσει συνεντεύξεις και έχει εμφανιστεί ζωντανά στα μεγαλύτερα δίκτυα των ΗΠΑ. Μουσικά έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του Hip Hop όπως KRSONE, ChuckD, Sick Jacken, Dead Prez, Vinnie Paz, DJ Green Lantern, Mos Def κ.ά. Συνεχίζει ασταμάτητος τις περιοδείες του, με έσοδα από τις οποίες χρηματοδοτεί και υποστηρίζει τις δράσεις του ανά την υφήλιο.

Στη συναυλία του στην Αθήνα θα τον συνοδέψουν ο POISON PEN και ο DJ STATIC.
Supporting Act: TNT [RATIONALISTAS]
On Decks: DJ GZAS

📍 Arch Club, Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι
🕣 Doors open 20:30
🎟️ Early Bird 20€ – SOLD OUT
🎫 Presale 25€
🎫 Door 30€
Tickets Link: https://www.more.com/music/immortal-technique-us-tnt-live-in-athens/
Χορηγός Επικοινωνίας: INFOWAR

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ