καραμαλάκης χρυσοχοϊδης

Ο Χρυσοχοΐδης έβγαλε ψεύτη τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης φέρεται να αποφάσισε προσωπικά την απομάκρυνση της φρουράς του Μένιου Φουρθιώτη, που σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ… δεν υπήρχε ποτέ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από την παρέμβαση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Με ανακοίνωσή της, όμως, η Ελληνική Αστυνομία είχε υποστηρίξει τα ακόλουθα: «Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως από ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ραφήνας, Χρήστου Τσεμπέρη, ο οποίος παρουσίαζε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία διατίθενται από διάφορα αστυνομικά τμήματα της περιοχής εννέα περιπολικά και 14 αστυνομικοί για 24ωρη φύλαξη του, εκδότη πλέον, Μένιου Φουρθιώτη.

Με την απόφασή του, ο υπουργός αδειάζει με πρωτοφανή τρόπο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος με την ανακοίνωσή του είχε πάρει πάνω του το βάρος της υπόθεσης. Σε άλλες χώρες η παραίτησή του θα βρισκόταν ήδη στο γραφείο του υπουργού για λόγους ευθιξίας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ